top of page

CARTA COMIAT CURS EXTRAESCOLARS 20-21

Barcelona, 1 de juny de 2021


Benvolguts pares i mares,


Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que  aquest any no serà possible celebrar la Festa de l’Esport així com tampoc les portes obertes a la piscina del DIR Diagonal, per les restriccions que encara hem de prendre de cara a la pandèmia pel que fa a l’aglomeració de persones.


Tot i que no ha estat un curs gaire fàcil, pensem que és positiu haver donat la màxima continuïtat possible a totes les activitats. De ben segur que els nens i nenes de l’escola esportiva han agraït poder fer l’esport que més els hi agrada a l’aire lliure, encara que a vegades hagi estat d’una manera condicionada.


Només ens queda recordar-vos que les activitats esportives finalitzaran el dilluns 21 de juny (inclòs). En breu rebreu de mans de l’escola tota la informació de les activitats que s’ofertaran per l’any vinent.


Salutacions cordials,


Escola EsportivaBarcelona, 1 de junio de 2021


Apreciados padres y madres,


Nos dirigimos a vosotros para informaros que este año no será posible celebrar la Fiesta del Deporte ni tampoco las jornadas de puertas abiertas de la actividad de piscina en el Dir Diagonal, debido a las restricciones de la pandemia aún vigentes para la concentración de personas.


Aunque no ha sido un año fácil, pensamos que ha sido positivo darle la máxima continuidad posible a todas las actividades. Estamos seguros de que todos los niños y niñas han agradecido poder hacer el deporte que más les gusta al aire libre, aunque a veces haya sido de manera condicionada.


Sólo nos queda recordaros que las actividades deportivas finalizarán el lunes 21 de junio (incluido) y en breve recibiréis de parte del colegio toda la información de las actividades que se ofertarán para el año que viene.


Saludos cordiales,


Escuela Deportiva

Contacto
Carta comiat curs extraescolars 20-21: Service
bottom of page