top of page
Captura.JPG

22ª FESTA DE L´ESPORT I L´AMISTAT

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de la commemoració de la 22a Festa de l´Esport i l´Amistat del nostre col·legi, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’escola , el divendres 31 de maig del 2019, a partir de les 17,00 h.

Els alumnes amb activitats a les 17 hores els recollirem nosaltres mateixos de les aules i els portarem al lloc de l’activitat; els alumnes amb activitat a segona hora s’hauran de presentar a l’hora i a la instal·lació indicada. Seria recomanable que els alumnes aquell dia portessin ja l’equipació esportiva del col·legi, per facilitar la tasca dels entrenadors.


La Festa té com a objectiu fomentar els valors esportius, cercant la part més recreativa de l´esport. Per això, es realitzaran activitats lúdiques on els alumnes desenvoluparan els seus coneixements envers l´esport que practiquen.


Desitgem que sigui un dia de festa per a tota la comunitat educativa de l'Escola Esportiva i ens agradaria implicar tots els protagonistes.


Si teniu qualsevol dubte us podeu dirigir a l’entrenador dels vostres fills o a la Secretaria de l´AMPA (dilluns a divendres de 9,00 a 13,00).

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que les activitats esportives finalitzaran el 7 de juny.


Atenent a la petició de la majoria de pares i mares, l’any vinent les activitats acabaran amb l’últim dia de classe dels alumnes .


Comissió Esportiva. AMPA

Festa de l'Esport: Event
bottom of page